PRESENTACIÓ DE LA PÀGINA MARQUES

En aquesta pàgina es farà una presentació de les diferents marques que compleixen les condicions del consum de proximitat.

En aquest sentit, aquestes condicions estan relacionades amb els factors que l'afavoreixen i que estan explicats a l'article “Consum de proximitat: Raons”.

Les marques que s'exposaran hauran de complir com a mínim:
  • seu social a Catalunya
  • etiquetatge en català
  • web en català
A partir d'aquí es tindran en compte altres factors com si produeix ecològicament o tenen relació amb el comerç just, aspectes també relacionats amb el consum responsable.
També es parlarà de la procedència de la matèria primera o dels proveïdors, o la localització de la fabricació, ja que podem trobar-nos amb marques que compleixen els mínims anteriorment citats, però que fabriquen o obtenen la matèria primera fora de Catalunya. D'aquesta manera no es redueixen els costos energètics de distribució i transport i, per tant, no contribueix a la sostenibilitat mediambiental.

A mode de resum, aquesta pàgina no deixa de ser una presentació de marques amb una informació concreta (sempre que se'n tingui accés) que ajudarà al consumidor a fer la seva elecció i a decidir el seu compromís vers el consum. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada