PRESENTACIÓ DEL BLOC

En un món capitalista i globalitzat, el consum de proximitat és una opció responsable i de qualitat amb les persones i el territori.

Fa un temps vaig començar a practicar-lo, no sense dificultats per trobar productes i serveis. Ara he decidit promocionar-lo a través d'aquest bloc, com una manera d'aglutinar informació sobre el consum de proximitat, així com productes i serveis que l'afavoreixen.

Aquest bloc no té cap finalitat comercial. Els productes i serveis que hi publico, en la mesura del que és possible, han estat provats prèviament. Així doncs, el bloc i jo mateixa, estem oberts a noves propostes, per tal que entre tots, donem a conèixer tot allò relacionat amb el consum de proximitat.


2 comentaris: Leave Your Comments

  1. Ahir vaig anar per primera vegada a Casa Ametller, vaig veure que teníem una al costat de casa, molt a prop del Bonpreu on anem. De moment hem tastat alguna cosa de fruita i podem dir que és molt bona i amb molt sabor i molt bé de preu. Demà tornarem per comprar altres productes. Productes catalans, sense intermediaris, frescos i amb un preu ajustat.

    ResponElimina
  2. Ohhh... Fruita amb sabor, bona i bé de preu!!! Crec que ja la tenia a la llista. M'ho apunto, a veure si pot ser de les properes. Tinc unes quantes propostes teves a la llista... Prometo treure'n alguna aviat... Gràcies!!!

    ResponElimina