Fira Orígens: Productes de Qualitat de Catalunya

El 21 i 22 de novembre a Olot se celebrarà la quarta edició de la fira Orígens. És una fira agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya.

A Orígens, els visitants podrem aprendre a les sessions de cuina en directe que fan reconeguts cuiners, tastar: els millors productes de proximitat que ofereixen els expositors i comprar directament al productor.

A les sessions de cuina, els visitants podrem aprendre en directe amb els estrellats Fina Puigdevall i Pere Planagumà (Les Cols), Nandu Jubany (Can Jubany) i Jordi Juncà (Ca l’Enric). També forma part del cartell el guanyador de TopChef 2014, David Garcia (To[+]). A més, hi haurà presència garrotxina amb Felip Hontoria (Ca la Matilde), Miquel Alongina (Font Moixina) a més de Ricard Borràs (Das 1219), Dani Lechuga (Caldeni), Víctor Gómez (VidrA) i Albert Ortiz (Axol) qui va ser nomenat Cuiner de l’Any 2014 al passat Fòrum Gastronòmic Barcelona. En aquest espai també tindrà lloc, després de l’èxit de la passada edició, el 2n Concurs d’Allioli Orígens 2014.

L’aula de tast, espai reservat per a les activitats dels expositors, oferirà tastos i maridatges dels productes presents a la fira. En aquesta edició per accedir a l’aula caldrà una inscripció que es realitzarà a l’entrada de la fira (1€).

Els més petits també disposaran del seu espai on es sentiran protagonistes de la fira. L’aula dels nens acollirà, tant dissabte com diumenge, tallers entorn d’embotits, galetes xocolata i coques. Podran participar d’aquests tallers adquirint un tiquet de 2€ a l’entrada del recinte.

En total a la fira s’hi podran trobar uns noranta productors amb propostes molt diversos, als quals se'ls podrà comprar els seus productes directament. Entre d’altres, s’hi podran trobar embotits, formatges, carns de vedella i de porc ecològiques, així com cellers de vins i caves, cooperatives d’oli d’oliva, flequers, melmelades i mels, licors, bolets, ostres, derivats de l’ànec, infusions, cafès, xocolates, torrons, stevia, làgrimus d’avet o fesols de Santa Pau DOP.

En aquesta edició la fira comptarà amb un nou espai dedicat a la cervesa artesana a càrrec de Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural on es podran degustar diverses cerveses, totes elles catalanes i artesanes. Una tendència a l’alça i de la qual Catalunya en destaca per una alta qualitat.

Lloc: 21 i 22 de novembre, al Recinte Firal d’Olot (Carrer Madrid, nº 2)
Els horaris són dissabte de 10:00h a 21:00h i diumenge de 10:00h a 20:00h
Preu: L’entrada té un cost de 5€ i inclou 5 tiquets de degustació dels productes que ofereixen els expositors.

Més informació a  firaorigens.cat



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada