Per les festes nadalenques, són tradicionals els dinars de Nadal i de Sant Esteve. I cadascun amb els seus plats concrets.
Us deixo un enllaç en què podreu descobrir quins són els orígens d'aquests àpats, alguns catalans i d'altres per influències d'altres cultures.
I a partir d'aquí, un tastet de productes que podreu utilitzar en la cuina nadalenca o en qualsevol ocasió. Que menjar, es menja cada dia!
Per a la sopa de galets i els canelons
Seu Social: Caldes de Montbui
Altres: Elaboren pasta blanca, pasta per a sopa i pasta sense ou
Per a les postres
Per a les postres
Altres: Elaboren productes naturals, sense additius, colorants ni conservants. També produeixen altres productes: pasta seca, olis, olives, escalivats, bolets i salses
Seu Social: Os de Balaguer
Altres: Elaboren torrons, mels i caramels. També produeixen mel i torrons ecològics.
Tot i que si sou atrevits, podeu provar de fer vosaltres mateixos el torró. A través d'aquest enllaç en podreu aprendre.
http://ametllesiavellanes.blogspot.com/2011/12/torro-de-coco-amb-xocolata.html
http://ametllesiavellanes.blogspot.com/2011/12/torro-davellanes.html
Tot i que si sou atrevits, podeu provar de fer vosaltres mateixos el torró. A través d'aquest enllaç en podreu aprendre.
http://ametllesiavellanes.blogspot.com/2011/12/torro-de-coco-amb-xocolata.html
http://ametllesiavellanes.blogspot.com/2011/12/torro-davellanes.html
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada