FORMATGERIA CASA MATEU

Un lloc molt especial de Catalunya és el Pallars Sobirà. Aquí, enmig de la muntanya, podem trobar la formatgeria Casa Mateu, al poble de Surp -municipi de Rialp-. És un entorn preciós, que de ben segur ajuda a fer millor formatge. I deu ser així perque aquesta casa de formatges ha estat premiada pels World Cheese Awards.

Jo he pogut tastar un octau del formatge madurat d’ovella de pasta premsada (tipus serrat), guanyador de la medalla de plata a la fira Sant Ermengol 2011. De sabor fort, per a formatgers de debò, però gens empalagós. De fet aquí teniu el que n'ha quedat i un foto de com és:



Però el que s'endú la palma amb diferents premis és el formatge d'ovella de pasta tova madurat amb fongs. "El tou", que ells li diuen.


Seu Social: Surp (Pallars Sobirà)
Etiquetatge: Català
Pàgina web: Català
Productes ecològics: No
Productes Comerç Just: No
Altres: Iogurt i formatges d'ovella

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada