Turris, simplement un forn de pa?
El vaig conèixer a través de la Revista Time Out en ser seleccionat com el millor pa de Barcelona.
Una selecció com aquesta va obrir unes expectatives molt altes que havien de ser confirmades.
I quan vaig entrar al forn d'Aribau hi vaig veure el problema. Decidir-me per un pa entre la pila de varietats que oferien: el clàssic, el llonguet, el gallec, el de punxes, el de nous, el d'olives, el de xocolata amb taronja, el de cereals,... o millor alguna cosa de pastisseria?
La boca es va fent aigua i els ulls van passant d'un producte a un altre. En tot cas, vosaltres mateixos podeu accedir al web per anar-vos fent una idea: www.turris.es
Com que la botiga acostuma a tenir sempre gent, l'espera ajuda a acabar de decidir-te. I un cop al carrer, sempre cau un tros per tastar. Cruixent, amb gust de pa, amb molla cremosa...
Això sí. Com que no és el típic forn que tens a la cantonada de casa (si no hi vius al costat, clar), el desplaçament es fa inevitable.
Productes ecològics: n'ofereixen alguna varietat, com l'ecològic, el pa d'espelta o el de Kamut
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada