TURRIS

Turris, simplement un forn de pa?

El vaig conèixer a través de la Revista Time Out en ser seleccionat com el millor pa de Barcelona. 

Una selecció com aquesta va obrir unes expectatives molt altes que havien de ser confirmades.

I quan vaig entrar al forn d'Aribau hi vaig veure el problema. Decidir-me per un pa entre la pila de varietats que oferien: el clàssic, el llonguet, el gallec, el de punxes, el de nous, el d'olives, el de xocolata amb taronja, el de cereals,... o millor alguna cosa de pastisseria?

La boca es va fent aigua i els ulls van passant d'un producte a un altre. En tot cas, vosaltres mateixos podeu accedir al web per anar-vos fent una idea: www.turris.es

Com que la botiga acostuma a tenir sempre gent, l'espera ajuda a acabar de decidir-te. I un cop al carrer, sempre cau un tros per tastar. Cruixent, amb gust de pa, amb molla cremosa...

Això sí. Com que no és el típic forn que tens a la cantonada de casa (si no hi vius al costat, clar), el desplaçament es fa inevitable.

Crec que en Xavier Garriga, al capdavant de Turris, aconsegueix el seu objectiu: “El que intento és fer pans artesans que demostrin un ofici, una consciència i un respecte pel pa i per l’ofici de flequer”.



 
Seu Social: Barcelona

Etiquetatge: Català
Pàgina web: Català i castellà

Productes ecològics: n'ofereixen alguna varietat, com l'ecològic, el pa d'espelta o el de Kamut

Productes Comerç Just: no
  
Altres: